avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratii sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratii sanatate

buna ziua. vreau sa fac declaratia la sanatate (online) pt o firma cu toti salariatii in somaj tehnic, dar imi da urmatorul mesaj: Stare Anexa 3C: A fost depus fişierul pentru această anexă, validat, dar cu erori.
ce trebuie sa fac sa nu mai dea eroarea asta?
pot depune declaratia cu toate ca imi da eroarea?
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 22:36, 25 Aprilie 2010
daca nu exista nici un salariat nu mai depuneti declaratia la sanatate , daca nu e nimic de plata, normal ca da erori! doar cand se declara contributia, daca salariatii au incetat contractele de munc ape firma nu mai trebuie declaratie(daca nu exista date nu depuneti)
salariatii sunt in somaj tehnic, nu au contractele incetate.
monimiron a scris:

daca nu exista nici un salariat nu mai depuneti declaratia la sanatate , daca nu e nimic de plata, normal ca da erori! doar cand se declara contributia, daca salariatii au incetat contractele de munc ape firma nu mai trebuie declaratie(daca nu exista date nu depuneti)

Chiar daca nu este nimic de plata, angajatii sunt asigurati fara plata contributiei. Trebuie depusa declaratia, altfel la 3 luni de neplata a contributiei la sanatate, isi pierd calitatea de asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii sanatate Vioreld Vioreld buna ziua. in cazul in care am un salariat din alta localitate, ce anexe din declaratia la sanatate trimit la casa de sanatate respectiva? (vezi toată discuția)
Centralizator declaratie sanatate felicia ratiu felicia ratiu Buna, Va rog..... Pentru un judet am doi angajati:unul in concediu de ingrijire copil si unul in somaj tehnic;deci contributiile angajat si angajator, ... (vezi toată discuția)
Alegere casa de sanatate de catre salariat ga-ga ga-ga Buna ziua. Sunt la inceput de activitate- si am angajati cu domiciliul in 3 judete- contractele de munca s-au incheiat deja-( locul muncii -in ue-franta- asa ... (vezi toată discuția)