avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... gratierea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

gratierea

Va rog sa imi spuneti daca o persoana care a benficiat de institutia gratieii isi poate redobandi drepturile cu privire la pensie. In speta, persoana a fost cercetata in timpul periaodei cat era angajata, a survenit o condamnare cu suspendare, insa pensia a fost calculata la salariul ramas in urma aplicarii sanctiunilor( i-au fost luate sporurile).In 2004 a intervenit gratierea. Intrebarea mea este daca se poate recalcula pensia la salariul avut inainte de a fi sanctionat
Cel mai recent răspuns: emat , utilizator 12:50, 23 Aprilie 2010
Da, se poate numai pentru perioada de timp cat a detinut in mod legal acele sporuri.
Multumesc sporurile au fost detinute timp indelungat. Au fost retinute doar cu cateva luni inaintea pensionarii.Doresc sa stiu daca poate beneficia de pensia intreaga si nu de cea calculata in baza ultimului salariu
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2010
emat, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactualizare pensie politist Pilu Pilu Buna ziua. Nu stiu daca poate sa ma lamureasca cineva, dar incerc, totusi. Am lucrat in militie-politie pana in 2004, cand m-am pensionat conform Legii ... (vezi toată discuția)
Trimitere in judecata pentru alcool la volan johnny25 johnny25 Am avut 0.47% in aer expirat iar probele biologice de 1% respectiv 0.8% ( la o ora ) . Recalcularea mi-a iesit 1.32% . Nu am antecedente penale . Acum astept ... (vezi toată discuția)
Cercetarea disciplinara-studiu de caz ContSters109653 ContSters109653 Referat pentru abatere disciplinara. Reducerea salariului Gabriela Dita Intrebare: In data de 08 iulie ac., in urma unui referat de abatere disciplinara, ... (vezi toată discuția)