avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... suplimentul postului, suplimentul treptei
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

suplimentul postului, suplimentul treptei

Reprezint un sindicat din Slobozia-IL si vreau sa va spun ca noi am depus in instanta 4 dosare pentru acordare spor suplimentul postului si spor de treapta. In prima instanta pentru aceeasi cauza, dar au fost la complete diferite, am castigat cu 2 dosare (Sentinte definitive si irevocabile) , iar cu celelalte 2 am pierdut. A urmat recursul la Curtea de Apel Bucuresti care nu cred ca a admis vreun dosar pentru aceasta cauza. Problema este ca functionarii publici care au pierdut, ai aceleasi institutii, sunt discriminati. Se pare ca urmatoarea cale de atac ar fi la CEDO! Acolo poate dura si 3-4 ani.
Va rog, sfatuiti-ma ce cale de atac sa urmez! De asemenea, daca se poate, sa-mi trimiteti Sentinte definitive si irevocabile prin care s-au acordat aceste sporuri pe mail: mistiq02@yahoo.com.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:34, 24 Mai 2010
Darie Tudor a scris:

Ce este si mai dureros, domnisoara I. T.:

Art. 50
La 3 zile de la data publicarii prezentei legi in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, inceteaza urmatoarele drepturi salariale suplimentare stabilite prin acte juridice in favoarea personalului autoritatilor si institutiilor publice:
a) suplimentul postului si suplimentul corespunzator treptei de salarizare;
b) sporul de mobilitate.

(Din Legea lui Dracula -330/2009)

Merci...stiam si eu asta:))...dar era vorba despre aplicarea unor sentinte deja pronuntate, ca si discutia de ce unele actiuni au fost admise si altele nu...ori cum legea 330/2009 dispune doar pentru viitor, nu stiu cum se va calcula acordarea drepturilor castigate inainte de legea 330, din moment ce legea 188/1999, ca si majoritatea hotararilor judecatoresti pronuntate in cauza, prevad doar drepturile, nu si modul lor de cuantificare...
Ultima modificare: Luni, 24 Mai 2010
Kyandra, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recursul in interesul legii cand produce efecte? pheea pheea Avem o hotarare judecatoreasca favorabila la curtea de apel in sensul acordarii de catre instanta de judecata a sporurilor de 25% pentru suplimentul postului ... (vezi toată discuția)
Informatii - referitoare oug nr.71 /2009 hova430 hova430 In urma unei hotarari definitive si irevocabile referitoare la plata suplimentului postului (25%)din salariu de baza si a suplimentului corespunzator treptei ... (vezi toată discuția)
Suplimentul treptei si suplimentul postului - sentinta favorabila fara procente dianapanaite dianapanaite După modelul colegilor noştri din administraţie, am dat şi noi în judecată ordonatorul principal de credite pentru acordarea suplimentului postului şi a ... (vezi toată discuția)