avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale tva chirie sp.com
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

tva chirie sp.com

Buna ziua!in 2007 iulie societatea unde lucrez a achizitionat o cladire cu taxare inversa, de atunci si pana in 2010 martie a inchiriat-o optand pt.chirie cu tva.Acum patronul doreste sa o inchirieze fara tva.Nu am facut nici o ajustare de tva pana in prezent,va intreb: cum e mai avantajos cu tva sau fara?Daca taxez fara tva trebuie sa fac ajustare pt.urmatorii 17ani?Ce implica o chirie fara tva?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ilie Stanica , Consultant fiscal 13:31, 23 Aprilie 2010
concomitent cu inregistrarea chiriei fara TVA veti proceda si la ajustarea TVA dedusa la achizitie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculez prorata florentyna florentyna in februarie 208 am vandut cladiri si terenuri din patrimoniu. in aceste cladiri si pe ac terenur imi desfasuram unul din obiectele mele de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament - regim tva NeliDede NeliDede Buna ziua, Am o problema,daca ma poate ajuta cineva O societate detine 2 apartamente , pe care acum doreste sa le vanda. 1)Societatea este platitoare de ... (vezi toată discuția)
Facturare cu sau fara tva la vanzarea unui imobil cumparat in 2007 raresandreico raresandreico Buna ziua, am cumparat de la constructor pe societate( SRL) un apartament cu doua arii de gradina aferente, in iulie 2007, factura fiind facuta fara TVA ... (vezi toată discuția)