Buna ziua! In primul rand vreau sa va multumesc pentru raspunsurile acordate intrebarilor mele, mi-au fost de un real ajutor. In al doilea rand, am o masina luata in leasing, care a fost inscrisa la sfarsitul lunii decembrie la politie, pe atunci firma avea sediul in Bucuresti, din martie sediul firmei a fost mutat in Ilfov.Firma de leasing a fost notificata. Intrebarea mea este cum pot sa platesc impozit pentru aceasta masina, pana in martie la adm. fin. Buc si din aprilie pana la sf anului in Ilfov?Sau pot platii tot impozitul in Ilfov?Odata cu mutarea sediului, firmna este radiata din Bucuresti. Va multumesc!
Mergeti cu doc. la Adm. Fin. Bucuresti ptr. a obtine viza de scoatere de pe rol, (acolo ve-ti plati impozitul indicat de acestia), apoi mergeti la Ilfov si inscrieti-o! Acelasi lucru trebuie facut si la Serviciul Inmatriculari, de pe Bucuresti pe Ilfov...
Vanzare auto
ContSters320906
Buna ziua, doresc si eu o lamurire: in luna iulie am vandut o masina cu contract de vanzare cumparare, am scazut-o de la taxe si impozite. Cumparatorul a ... (vezi toată discuția)