avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Va rog un raspuns avizat
Discuție deschisă în Executare silită

Va rog un raspuns avizat

O prietena a avut un credit la o banca din tara din anul 2006 pana anul trecut in octombrie a platit dar nu a mai reusit sa achita ratele iar azi a primit o somatie de la un executor bancar ca daca nu plateste intr-o zi suma de 9545,57 ron se va trece la executarea silita In somatie e trecuta aceasta suma compusa din 8219.74 credit restant plus 1325.83 cheltuieli de executare .De unde rezulta aceste sume pentru ca ea a achitat timp de 4 ani si jumatate toate ratele ?Si as mai dori sa intreb cum va decurge executarea pentru ca nu a avut garantii adica nu a girat cu locuinta care e ipotecata la alta banca
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 15:04, 23 Aprilie 2010
poate ca e vb de creditul ramas de plata plus dobanzile ce s-au cumulat cu onorariul executorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante credit ipotecar abi345 abi345 Buna seara, Am un credit de nevoi personale cu ipoteca in chf la care inregistrez restante din luna octombrie 2015. Din 3 rate nu am putut achita decat 80 ... (vezi toată discuția)
Poate banca sa ma execute de doua ori pentru acelasi contract de credit? melkoci melkoci Incerc pe scurt sa redau situatia mea cu o banca.In 2006 am luat un credit de nevoi personale.In decembrie 2009 am avut a intelegere de plata cu banca,prin ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma.....cu un sfat... TANASE SIMONA TANASE SIMONA buna seara. ...incep prin a va ruga sa ma ajutati ..pe 03 06 2007 am facut un credit la o banca din oras. eu sunt in concediul ... (vezi toată discuția)