avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Probleme privind insolventa, lichidarea judiciara si ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Probleme privind insolventa, lichidarea judiciara si falimentul

va rog daca se poate . in anul 2009 am dorit sa cumpar tamplarie pvc cu geam termopan de la o societate care avea punct de lucru in localitatea mea de domiciliu.in termenul care trebuia sa se onoreze comanda am constatat ca acest punct de lucru a disparut, de aici incapand problemele mele. astfel am aflat ca societatea intrase in procedura de insolventa.
intrebarea mea este ma inscriu in masa credala privind procedura de insolventa sau exista si alte cai de a recupera suma achitata in baza acestui contract. #-o
Cel mai recent răspuns: Daniela SANDU , Avocat 15:22, 23 Aprilie 2010
Va inscrieti la masa credala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate asupra tamplariei instalata intr-o cladire Catalin2310 Catalin2310 Am livrat o comanda de tamplarie pentru o societate de constructii. La randul ei, a inglobat-o intr-o constructie. Aceasta firma nu mi-a platit comanda si a ... (vezi toată discuția)
Țeapă la o comandă de mobilă pentru care s-a plătit avans. cum îmi pot recupera banii? am depus plângere la poliție dar nu s-a rezolvat nimic până acum Ovidiu_Ilie Ovidiu_Ilie Buna ziua. Acum mai bine de un an am făcut comanda de mobila la un magazin din orașul meu. Am achitat avans și am primit factura. Comanda nu a fost ... (vezi toată discuția)