Ilika a scris:
"nu mor caii cand vor cainii":D
Si nuca din perete creste =D>
[ link extern ]
Poate va credeti cai sau caini, altii se cred mori de vant, sunt multi nebuni in spatiul acesta geografic. In realitate n-am nevoie de masinaria ticalosita de justitie romaneasca sa fac dreptate. Trebuie doar sa parcurg aceasta prima etapa ca sa am dovezi de netagaduit chiar pentru mine in primul rand, ca sa le parcurg pe celelalte 3. Roata se invarte, in curand nici macar eu n-o voi putea opri.
@ Indines, m-a intrebat de martori adica cum se numesc, apostrofandu-ma ca n-am dat decat un prenume intr-un anumit caz (dar in lista are numele intreg - si se afla la dosar). Asta s-a notat de grefier si este lesne de demonstrat. De altfel fiindca e vorba de un intreg sistem, politie - procuroare - judecator - i-am prins pe toti dintr-o lovitura. Politia instrumenteaza, procurorul dirijeaza ancheta si judecatorul e dator sa citeasca barem dosarul (in care i-am trimis si un memoriu special amintindu-i de lista de martori). N-au fost in stare sa afle un nume cand le-am dat adresa. E inadmisibil ca un singur om fara pregatire juridico-procedurala(eu), sa fie mai capabil decat cel putin aceste 3 institutii la un loc, cu toata asa-zisa lor pregatire, si-n acest sens si-au furat-o, desi un pic, ca sunt mic :)) Moral nici nu mai discut ca n-am cu cine. O sa ma ocup si de gainari la sfarsit, ca sa-i pun pe toti cu care ma intalnesc in aceeasi oala. Se prea poate sa aiba legaturi intre ei. N-am timp sa le caut piatra proverbiala din lac acum.
Nu cred ca are vreo relevanta ajutorul judiciar in materie civila. Era fiindca m-am constituit parte civila si trebuie sa mi se achite cheltuielile de judecata fiindca nu am de unde sa le dau.