avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ultimul Termen
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ultimul Termen

Am avut o plangere impotriva NUP-ul si ieri a ultumui termen, petentul nu sa prezentat si avocatul care ma sustinut a zis ca cere sa respinga cerea petentului pt ca nu e semnata si pt ca a facut niste mentiuni prin care stramutarea procesului apoi procurorul a zis ca cere si el sa respinga cererea.

Acum judecatorul nu ma intrebat nimic, sa zic si eu ce si cum a fost, si a zis ca ramane in pronuntare.

Nu e ciudat ca nu am depus marturie la nici un termen? Au fost cam 20 de dosare in aceasi zi cum e posibil ca sa tina minte judecatorul ce a zis avocatul meu sau procurorul la un dosar? Nu a notat pe nimic ?

Avocatul meu a zis ca o sa respinga cererea dar asta nu ma incalzeste cu nimic pt ca doar nu o sa zica ca o sa pierd eu.
Cel mai recent răspuns: spike00spiegel , utilizator 21:52, 4 Februarie 2012
Plangerile impotriva rezolutiei de NUP sunt admise doar in putine cazuri.
In privinta 'tinerii de minte', grefierul din sala noteaza ceea ce spun partile si instanta, iar dupa fiecare sedinta de judecata se emite o incheiere care cuprinde tot ceea ce s-a discutat in acea sedinta si care se ataseaza la dosarul cauzei.
Haha, judecatorul nu noteaza nimic, nu e treaba lui asta. Cea care a notat a fost grefiera iar pledoaria avocatului va aparea in dosar.
Nu, nu este ciudat.
In procedura plangerii prev. de art 278 indice 1 c.proc.pen.nu se iau declaratii nici intimatului si nici petentului.
Ati angajat un avocat care a pus concluzii orale in fata instantei si care avea posibilitatea sa formuleze daca dorea si concluzii scrise.
Atat grefierul cat si judecatorul noteaza pe scurt concluziile parchetului cat si ale avocatului dvs.
Multumesc.

Din ce am vazut eu acolo erau momente cand un martor zicea ce zicea si judecatorul ii dicta apoi grefierului si credeam ca noteaza doar cand ii dicteaza judecatorul.

Nu au fost probe noi fata de ce a avut procurorul sper sa fie o solutie favorabila.
Pai da, alta Marie cu alte palarie.
Declaratiile martorilor pe care le-ati vazut in alte dosare, sunt una si concluziile pe fond ale partilor sunt alta.
Ceea ce declara un martor in fata instantei se va consemna de grefier numai la dictarea judecatorului.
Avocatului dvs. i-ati pus intrebarile acestea daca tot l-ati angajat/platit sa va apere?
Intreb pentru ca observ ca foarte multi oameni pleaca mai nelamuriti decat erau cand s-au dus sa angajeze un avocat, lucru care pentru mine este inca o enigma....si vreau sa ma luminez in privinta asta...
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Februarie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

Alte discuții în legătură

Citat ca intimat spike00spiegel spike00spiegel Buna ziua Anul trecut pre vremea asta mi sa facut o plangere penala nefondata am dat declaratie mi sa zis c voi primi NUP ca faptele nu se confirma si la ... (vezi toată discuția)
Castig in instanta contra actelor procurorului. fara cheltuieli judiciare (?!) xuser xuser Num?r unic dosar: ............................... Înregistrat în data de: 16.12.2011 Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor ... (vezi toată discuția)
Cum conving judecatorul de camera preliminara?? aidu aidu Am facut plangere impotriva ordonantei de clasare, art. 340 CPP. Cum il conving pe judecatorul de camera preliminara sa admita plangerea si sa oblige ... (vezi toată discuția)