avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendarea permisului in urma unui proces la care nu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendarea permisului in urma unui proces la care nu m-am prezentat

in 2008 ma prins radarul cu o viteza de 140 km ,agentul de circulatie a dispus masura suspendari permisului 90 zile;evident ca am facut contestatie la judecatorie;nu mam prezentat la nici ochemare deoarece nu mam putut deplasa la constanta datorita serviciului si a lipsei de timp au trecut cele 90 zile de suspendare si la pol am fost ok pana astazi cand mau chemat si am predat permisul pe o perioada de 120 zile #-o an urma hotarari definitive si irevocabile va rog sa ma ajutati ce mai pot face ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:13, 24 Aprilie 2010
daca nu v-ati prezentat sa va sustineti cererea era normal sa se intample asta;nu mai aveti ce sa faceti
Poti merge la politia circulatie, unde vei fi programat la un examen (numai daca vrei), iar daca obtii punctajul necesar, ti se va reduce perioada de suspendare.
Altfel, pieton 90 de zile.
Pentru intarzierea predarii permisului,dupa trecerea termenului de 15 zile ,de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti,in conformitate cu disp.art.118 al.4 din OUG nr.195/2002 vi s-a mai adaugat la sanctiunea initiala inca 30 de zile.
Puteti solicita sa dati examen teoretic la circulatie rutiera cu 15 intrebari,din care trebuiesc 13 raspunsuri corecte pentru a vi se reduce sanctiunea.
Formulati cerere in acest sens la seful politiei rutiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis suspendat pentru viteza stefanprisacariu stefanprisacariu Buna seara, Mi-a fost suspendat permisul 90 de zile pentru depasirea vitezei cu mai mult de 50 km/h. Situatia este complicata, urmeaza sa ma mut din ... (vezi toată discuția)
Proces pierdut - suspendarea permisului de conducere, conditii de micsorare a termenului onel666 onel666 in 2010 in iulie mi-a fost suspendat permisul pt 90 de zile pt depasirea vitezei depistata de un radar in miscare,am depus contestatie,mi-am luat permisul de ... (vezi toată discuția)
Recurs la contestatie proces verbal depasirea limitei de viteza Florin111 Florin111 In speta mi s-a facut proces verbal pentru depasirea limitei de viteza cu peste 50 km/ora pe care l-am contestat in instanta ,iar pe fond ,desi necomunicata ... (vezi toată discuția)