avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit

de cate ori se plateste impozitul cas
Cel mai recent răspuns: Elena Savciuc , Consultant resurse umane 08:07, 24 Aprilie 2010
Nu iteleg intrebarea, fiti mai explicit.

Termenele de plata a contributiei de asigurari sociale sunt:
•data stabilita pentru plata drepturilor salariale pe luna in curs, in cazul angajatorilor care efectueaza plata drepturilor salariale lunar, dar nu mai tarziu de data de 25 a lunii urmatoare celei pentru care se datoreaza plata;
•data stabilita pentru plata chenzinei a 2-a, in cazul angajatorilor ce efectueaza plata drepturilor salariale chenzinal, dar nu mai tarziu de data de 25 a lunii urmatoare celei pentru care se datoreaza plata;
•pana la data de 25 a lunii urmatoare celei pentru care se efectueaza plata drepturilor ce se suporta din bugetul asigurarilor pentru somaj, in cazul asiguratilor prevazuti in Legea nr. 19/2000 la art. 5 alin. (1) pct. III.
•pana la sfarsitul lunii pentru luna in curs, in cazul asiguratilor prevazuti in Legea nr. 19/2000 la art. 5 alin.(1) pct. IV si V si alin.(2).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pfa gabysnd gabysnd Buna ziua. As dori si eu o lamurire privind pensiile PFA. Cumnatul meu este taximestrist, inregistrat ca PFA. De curand a primit o somatie pentru plata pensiei ... (vezi toată discuția)
58 ani, pensionat definitiv pe caz de boala, pot fi administratorul unei firme? calinic iuliana calinic iuliana pot fi administratorul unei sc-srl daca am 58 ani si sunt pensionata pe caz de boala definitiv?trebuie sa renunt la statutul de pensionar sau nu? (vezi toată discuția)
Plata cas IoanaS-PFA IoanaS-PFA Am PFA in sistem real. In ianuarie am platit la CAS 116 lei, pt ca in decizia de impunere era precizata data inceperii activitatii ca fiind 15 ianuarie. In ... (vezi toată discuția)