avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

ONG

Buna ziua!

As dori sa stiu daca la infiintarea unui ONG este necesara intocmirea atat a unui act constitutiv cat si a unui statut (sau este suficient actul constitutiv) si daca este obligatorie autentificarea sau atestarea acestora (sau pot fi incheiate sub semnatura privata)?

Multumiri!
Cel mai recent răspuns: AyseG , utilizator 12:35, 26 Aprilie 2010
@ Gabescu - Adevarat a inviat! multumesc pt informatii! imi sunt foarte utile! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumire / nume asociatie Adrianro2019 Adrianro2019 Denumire / Nume asociatie Stiti cumva care este procedura de schimbare a numelui unei asociatii ? Este complicata? Merita? Sau e mai usoara infiintarea unei ... (vezi toată discuția)
E necesar sa ne reprezinte obligatoriu un avocat? adria_bd adria_bd Buna ziua, Drim sa infiintam un ONG. Am redactat statutul si actul constitutiv sub indrumarea unui avocat. Din pacate, avocatul nu mai este disponibil si nici ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre actul constitutiv al societãþii robertsega32 robertsega32 Buna ziua, Pentru infiintarea unei societăţi, actul constitutiv poate fi întocmit sub semnătură privată? În cazul despre care vorbesc, asociatul ... (vezi toată discuția)