Buna ziua,am si eu o problema eu in urma cu 1 sapt am facut un schimb de telefoane pe internet eu i-am dat unui tip un telefon si 1 mil 500 si el trebuia sa imi dea un telefon dar el nu mi-a dat telefonul. EU am zis asta e dar ce mi-a trecut mie prin cap ia sa dau si eu o teapa macar sa recuperez banii .Dupa 1 zi suna politia criminalistica sa ii spuna lu tata ca am dat teapa si sa vin eu in Dragasani unde sunt sute de Km distanta fata de mine. Eu am 16 ani si vreau sa dau la politia cand termin liceu din aceasta cauza imi pot face dosar penal ?.....aa si am vorbit cu tipul care a fost la politie el mi-a spus ca nu a facut reclamatie doar a fost la politie si tipul acela sa ocupat de tot ? atunci daca nu am reclamatie de ce mai sunt anchetat?
Daca veti avea dosar penal si probabil ca veti avea pentru inselaciune,conf.art.215 c.pen, pentru "teapa" data nu veti mai intra niciodata in politie,pentru ca la admiterea in concurs se va solicita fisa dvs.operativa de cazier juridiaciar ,care va cuprind toate faptele.
Chiar daca fapta a fost comisa in minorat,regulile institutiilor de siguranta nationala ,interzic aangajarea unor persoane care au avut astfel de probleme.
De fapt politia nu are nevie de "tepuitori"