avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit pe masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit pe masina

Buna ziua,in urma cu multi ani am avut o masina Trabant,pe care ulterior am vindut-o unei persoane,cum am putea sa radiem masina,tinind cont de faptul ca nu mai stim nimic de aceea persoana si nici de masina?Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 15:58, 24 Aprilie 2010
Cu actul de vanzare cumparare
Dar persoana careia i-ati vandut masina nu si-a inregistrat-o? Ati vandut-o fara acte? Fara nici o forma scrisa in care sa aveti numele si adresa acelei persoane?
In caz ca nu aveti, mergeti la politia rutiera, sau la primarie la biroul unde se platesc impozite si va lamuresc in ce situatii se pot face radierile
Dar nu detinem decit un act de mana,semnat de cumparator si de 2 martori.Multumesc

Si acela e valabil. Se poate face constatarea vanzarii-cumpararii cu efect retroactiv, urmand apoi sa efectuati si radierea.
BIne ca aveti ceva totusi.. mergeti sa vedeti, poate reusiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemã cu auto vândut cu proces verbal de mânã Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Am vândut cu pv de mână un autoturism acum 2 ani.Cumpărătorul este de negăsit.Ce pot face pentru a rezilia maşina şi să nu mai plătesc ... (vezi toată discuția)
Auto vanduta fara acte peterman peterman Salut. Am si eu o problema. Am vandut in anul 2006 o masina unei cunostinte fara sa fac nici un act, mergand pe buna incredere. La randul sau aceasta persoana ... (vezi toată discuția)
Radiere masina adita1984 adita1984 Scuze k nu am dat detalii.masina a fost vândută acum 14 ani cu un simplu act de mana care sa pierdut și toate actele mașinii au fost date acelei persoane ... (vezi toată discuția)