avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Derogare financiar / obtinere certificat fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Derogare financiar / obtinere certificat fiscal

Spuneti-mi va rog , se poate obtine derogarea de la financiar dupa suspendarea activitatii firmei la ONRC in situatia in care firma nu a avut depus bilantul la data de 30.06.2009 . Firma nu are nici un fel de datorii ( stat, furnizori) - declaratii depuse si impozit forfetar la zi . Va trebui sa depun si bilantul? In aceasta situatie , care ar fi amenda ? Firma nu a avut activitate, deci bilantul va trebui depus pe "zero". Doresc sa o inchid sau sa-i suspend activitatea. As putea obtine certificat fiscal in aceasta situatie ?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: alin_bv , utilizator 10:09, 25 Aprilie 2010
Nu platiti amenda ci taxa de depunere bilantului la ONRC. Va fi aprobata suspendarea.
Vreau sa precizez ca nu a fost depusa raportarea bilantiera semestriala la data de 30.06.2009 la Administratia Financiara. Spuneti-mi va rog daca se poate suspenda ( sau inchide ) activitatea firmei fara sa mai depun aceasta raportare si cat ar fi amenda in situatia in care ar trebui sa o depun. As putea obtine certificat fiscal sau derogarea de la Financiar chiar daca nu am aceasta raportare bilantiera semestriala depusa ?
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate firma alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog se poate suspenda activitatea firmei de la Administratia Financiara daca nu a fost depusa raportarea semestriala bilantiera la data de ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar steluta bz steluta bz In completarea intrebarii anterioare privind impozitul forfetar pentru firmele suspendate prin Camera de Comert, care sunt urmatorii pasi de facut pentru a ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar, suspendare si regimul cheltuielilor in aceasta perioada C_CRISTINA C_CRISTINA O firma a carei activitate este suspendata tocmai ptr a nu plati mpozitul forfetar are in proprietate un teren ptr care plateste impozit anual. Practic se ... (vezi toată discuția)