avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare activitate firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare activitate firma

Spuneti-mi va rog se poate suspenda activitatea firmei de la Administratia Financiara daca nu a fost depusa raportarea semestriala bilantiera la data de 30.06.2009 ? Ar fi un impediment in vederea obtinerii certificatului fiscal ? Sunt interesat sa inchid sau sa suspend activitatea firmei . Daca nu, cat ar fi amenda in situatia in care sunt obligat sa o depun ?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 15:31, 25 Aprilie 2010
Activitatea de suspendare a firmei la Administratia Financiara trebuie precedata de depunerea situatiilor financiare la 30.06.2009 si de suspendarea la ONRC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Derogare financiar / obtinere certificat fiscal alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog , se poate obtine derogarea de la financiar dupa suspendarea activitatii firmei la ONRC in situatia in care firma nu a avut depus bilantul la ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar steluta bz steluta bz In completarea intrebarii anterioare privind impozitul forfetar pentru firmele suspendate prin Camera de Comert, care sunt urmatorii pasi de facut pentru a ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie de inactivitate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog pentru o societate care nu a avut deloc activitate in anul 2009 si nu a declarat acest lucru, ar fi fost de ajuns depunerea unei declaratii ... (vezi toată discuția)