Buna ziua !
Nu . Puteti sa inchiriati si o mie de spatii, daca nu le utilizati ca puncte de lucru nu aveti obligatia sa- l declarati ca atare. In situatia in care deschideti un punct de lucru, trebuie sa- l declarati la ORC.
Cu stima !
Depinde scopul pentru care il inchiriati. Daca e pentru desfasurarea unei activitati economice, trebuie inregistrat la ORC inaintea incepereii activitatii.
Punct de lucru
EDY.MILAN
AM O FIRMA DE APARTAMENT :) VREAU SA DESCHID UN PUNCT DE LUCRU SA IMI POT DESFASURA ACTIVITATEA IN PACE .INTRE TIMP AM INCHIRIAT UN SPATIU ,CARE SUNT ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.