avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inchirierea unui spatiu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inchirierea unui spatiu

Inchirierea unui spatiu pe societate trebuie obligatoriu declarat Punct de lucru?Daca da,in cat timp trebuie inregistrat?
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 20:27, 24 Aprilie 2010
Buna ziua !
Nu . Puteti sa inchiriati si o mie de spatii, daca nu le utilizati ca puncte de lucru nu aveti obligatia sa- l declarati ca atare. In situatia in care deschideti un punct de lucru, trebuie sa- l declarati la ORC.
Cu stima !
Depinde scopul pentru care il inchiriati. Daca e pentru desfasurarea unei activitati economice, trebuie inregistrat la ORC inaintea incepereii activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 firme, acelasi punct de lucru amalia2009 amalia2009 Buna ziua, O firma care a inchiriat un spatiu pt a-l folosi ca si sediu social si punct de lucru poate primi in acel spatiu inchiriat o alta firma pentru ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru EDY.MILAN EDY.MILAN AM O FIRMA DE APARTAMENT :) VREAU SA DESCHID UN PUNCT DE LUCRU SA IMI POT DESFASURA ACTIVITATEA IN PACE .INTRE TIMP AM INCHIRIAT UN SPATIU ,CARE SUNT ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru samyku samyku Buna ziua, Va rog mult sa-mi spuneti si mie, as vrea sa-mi deschid un salon de infrumusetare si urmeaza sa deschid punctul de lucru intr-un spatiu pe care ... (vezi toată discuția)