avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere punct de lucru

Buna ziua,

Va rog mult sa-mi spuneti si mie, as vrea sa-mi deschid un salon de infrumusetare si urmeaza sa deschid punctul de lucru intr-un spatiu pe care l-am inchiriat.

1. Ce acte mi se cer la Registru Comertului pentru deschiderea punctului de lucru?

2. Pentru salon imi trebuie obligatoriu sa am sertar de bani si seif ?

Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: samyku , utilizator 22:18, 29 Mai 2012
Trebuie sa redactati o hotarare a asociatilor prin care deschideti punctul de lucru la adresa............., incepand cu data de.................., specificati activitatile care se vor desfasura la punctul de lucru, contor de cuvinte al acestei hotarari, contractul de inchiriere, extras CF al spatiului, cerere si declaratie tip (pe care le gasiti la ORC.)
Multumesc,

Pentru a 2-a intrebare, imi poate raspunde cineva va rog ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am inchiriat un spatiu pentru un punct de lucru DustSky DustSky Bună ziua,am inchiriat un spatiu pentru a putea deschide un salon de înfrumusețare însă nu-mi pot desfășura activitatea deoarece spatiul închiriat nu ... (vezi toată discuția)
Modificare punct de lucru anramona2004 anramona2004 Am un SRL cu sediul social la adresa unde locium, iar punctul de lucru este la o alta adresa.Acum am inchiriat un spatiu de la o societate comerciala si vrem ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru ContSters78427 ContSters78427 Buna ziua. Am si eu o intrebare referitor la ce acte este nevoie pentru deschiderea unui punct de lucru? O societate cu sediul social in Tg. Mures, doreste sa ... (vezi toată discuția)