avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... restanta cass
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

restanta cass

sunt pfa din 2003,dar cand am deschis pfa nu mi-a zis nimeni ca aceasta contributie e obligatorie,crezand astfel ca e optionala si mergeam la medic la particular(si asta f rar).este corect sa mi se impuna niste bani pentru niste servicii de care nu am beneficiat? daca da,cam cat ar trebui sa achit din 2003-2010?aproximativ,la venitul minim garantat.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 20:03, 24 Aprilie 2010
Vi se poate solicita plata doar pentru ultimii 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie de asigurari sociale de sanatate pfa niculaucarmen niculaucarmen am primit de la Casa de Asigurari de Sanatate o decizie de impunere care constituie si instiintare de plata. Sunt persoana fizica autorizata si desfasor ... (vezi toată discuția)
Pfa nuta_statache nuta_statache As dori sa-mi deschid un PFA. Am 45 ani, si momentan nu lucrez. Care sint taxele, darile, .... ce trebuie sa le platesc dupa infiintarea PFA-ului , unde / ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de maternitate si crestere a copilului Costinadaniel Costinadaniel Buna ziua Sotia mea de profesie medic veterinar este insarcinata in 21 de saptamani. In ultimele 24 de luni a lucrat ca angajata la 3 srl diferite iar din ... (vezi toată discuția)