avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Delimitarea proprietatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Delimitarea proprietatii

Consiliul local il da in judecata pe vecinul meu pentru ca acesta sa isi retraga gardul de pe suprafata mea de teren, proces in care eu sunt intervenient. Consiluil local obtine hotarare definitiva si irevocabila cu grefa, insa vecinul nu vrea sa isi retraga gardul de pe proprietatea mea. Ce posibilitati legale am de a-l determina sa respecte hotararea data?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 20:00, 24 Aprilie 2010
Apelati la un executor judecatoresc care va proceda in prezenta partilor la delimitare conform hotararii judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard despartitor Kovacs K. Kovacs K. In urma unui partaj am obtinut prin Hotarare Judecatoreasca definitiva 1/2 parte ditr-un teren,am obtinut sistarea indiviziunii,un expert topograf a facut ... (vezi toată discuția)
Cine va plati executorul ? si cum se va masura terenul pt. gard intre proprietati ? muraruelena muraruelena Actiune de Uzucapiune teren - castigata de vecin in anul 2013, impotriva Primariei. Tatal meu a fost intervenient principal in acel proces. Tatal a ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie in baza unei sentinte judecatoresti Maria Val Maria Val Buna ziua. As dori sa stiu daca la punerea in posesie in baza unei hotarari judecatoresti la o granituire, executorul judecatoresc poate obliga pe cei care au ... (vezi toată discuția)