avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere succesorala: termen
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere succesorala: termen

Exista termen maxim in care se deschide o succesiune?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:26, 25 Aprilie 2010
Probabil ca pentru un om de meserie problema este una importanta , dar lasand semantica de o parte , asteptam un sfat de la DVS. Am apelat la acest forum deoarece nu stiu in ce directie sa o iau si de aceea am cerut ajutor. Ca am scris fara litara mare la inceput cred ca se poate ignora ,fapt ce au si facut antecesorii DVS (din acest forum) si care au inteles ca nefiind din branse, un sfat ajuta.
Le multumesc .
Exista un termen de 6 luni, dar daca nu va contesta nimeni drepturile succesorale nu aveti probleme.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire mateip mateip Tatal meu a decedat acum 6 ani, dar nu am deschis succesiunea. Este prea tarziu? (vezi toată discuția)
Succesiune-termen minim si maxim Marius Rujan Marius Rujan Am inteles din discutii, ca termenul maxim de acceptare a succesiunii este de 6 luni, dar care este termenul minim, curgand de la data decesului, la care se ... (vezi toată discuția)
Termen limita MTIC MTIC Buna ziua Care este termenul limita in dezbaterea unei succesiuni? In cazul cand nu se deschide succesiune, cine beneficeaza de aceste drepturi, petru ... (vezi toată discuția)