Buna ziua!
Parintii mei au pierdut titlul de proprietate al apartamentului.
Au in prezent procesul verbal de predare-primire si planul apartamentului.
Apartamentul a fost cumparat in rate de la fostul OCLPP CONSTANTA.
Intrebarea mea este: Unde se pot adresa parintii mei pt.un duplicat al titlului de proprietate?
Multumesc.
Acum cativa ani am avut aceeasi problema(adica acum este a 2-a oara cand este pierdut:D.) Atunci l-am dat in monitorul oficial ca pierdut.Apoi cu anuntul am facut cerere pentru un duplicat al actului de proprietate tot la circa financiara.Atunci a mers asa.Acum...am reusit sa scoatem o copie de la circa financiara de pe str.Tulcei
tocmai asta este ca peste tot au doar copii... eu vreau originalul:((
Offf#-o
Unde sa-ti mai spun sa cauti.... la administratia financiara (dupa ce act v-au calculat impozitul?!); gandeste-te pe unde vi s-a mai cerut o copie de pe actul de proprietate - curent, telefon, etc.
Nu ai folosit niciodata duplicatul acele pentru a face o copie legalizata? Ca, intr-adevar, de obicei iti trebuie originalul pentru o copie legalizata, insa nu mereu, mai sunt si exceptii. Ca de exempplu am contract de v-c si-l pierd; ma duc la notarul la care l-am incheiat si-mi eliobereaza o copie legalizata, el avand un original in arhiva.
Iesirea din indiviziune
lorma
Buna ziua,am si eu o intrebare......Suntem 4 mostenitori pe un teren agricol,titlul de propietate original se afla la un unchi de al meu.Eu am spus ca ma ocup ... (vezi toată discuția)