avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchiere imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchiere imobil

#-o
Cel mai recent răspuns: marryy_lm , utilizator 16:43, 5 Martie 2007
:-/
#-o
scuze. tocmai cazuse netul.
pt a infiinta o firma intr-un apartament inchiriat este nevoie doar de acordul asociatiei de proprietari ?
sau trebuie si acordul vecinilor de deasupra/de sub apt si de vizavi ? am nevoie urgent de raspuns. presedintele asociatiei nu trebuie sa convoace comitetul pt a supunerii dezbaterii acest lucru?
La Registrul Comertului trebuie sa prezentati acordul scris al vecinilor in plan orizontal si vertical (sus/jos/stanga/dreapta) precum si un inscris (adeverita/acord) stampilat si semnat de presedintele asociatiei prin care se atesta ca asociatia de proprietari din....isi da acordul pentru stabilirea sediului social al SC...la adresa din..... (restul, cu sau fara dezbateri depinde de vecinii pe care-i aveti).
multumesc mult pt raspuns. si daca presedintele asociatiei imi da acordul fara a avea acordul vecinilor de sus/jos/stinga/dreapta ?daca la registrul comertului prezint doar aceasta adeverinta de la asociatia de proprietari ?
as mai avea o intrebare: imi puteti preciza si in ce act normativ se prevede obligativitatea acordului vecinilor?

Alte discuții în legătură

Acord vecini rbtm rbtm Doresc sa infiintez o firma, cu sediu social intr-un bloc. Am inteles ca imi trebuie acordul vecinilor si al asociatiei. Am doua intrebari ... 1) prin ... (vezi toată discuția)
Infiintare sediu social-punct de lucru cristi simion cristi simion va rog sa-mi explicati urmatoarele aspecte: 1. un locatar(proprietar) doreste sa schimbe sediul social al unei firme.Administratorul unic al firmei este alta ... (vezi toată discuția)
Administratorul asociatiei refuza aprobarea pt sediu social ... ajutor.... corbul60 corbul60 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema URGENTA: Doresc sa constitui o societate comerciala si am depus in acest sens dosarul cu toate actele ... (vezi toată discuția)