avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua

buna ziua am si eu o intrebare..sunt insarcinata in 7 luni la locul de munca actual am un an jumatate. VECHIME dar am o intrerupere intre fostul loc de munca si actualul de un an.la CJAS MI S-A SPUS CA NU POT BENEFICIA DE INDEMNIZATIE DACA NU PLATESC INTRERUPEREA DE UN AN ESTE ADEVARAT?VA MULTUMESC ASTEPT RASPUNS
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:18, 25 Aprilie 2010
Pentru a beneficia de indemnizatia pentru CIC, trebuie ca in ultimul an anterior datei nasterii copilului, timp de 12 luni sa aveti realizate venituri profesioanle supuse impozitului pe venit.

De exemplu, daca data nasterii copilului este 15iunie 2010, atunci trebuie sa faceti dovada ca in perioada 15 iunie 2009 - 15 iunie 2010 ati realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie mirabela b mirabela b buna ziua.am si eu o nelamurire.sunt insarcinata in luna 7,la actualul loc de munca am o vechime de un am jumatate,dar am intrerupere de un an intre fostul ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru mame la nastere fane_nasaud fane_nasaud buna ziua ma numest anastasia si as avea o nedumerire referitor la ajutorul acordat pentru mame la nastere.sunt gravida in luna 2 si momentam nu muncesc insa ... (vezi toată discuția)
Somaj sau.... ContSters138896 ContSters138896 BUNA ziua!am o intrebare lucrez la o firma 4-ore pe zi acum patronul inchide firmade la 1 MAI.Eu sint insarcinate de 7 saptamini.Intrebarea mea ;acum ce se ... (vezi toată discuția)