avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie

buna ziua.am si eu o nelamurire.sunt insarcinata in luna 7,la actualul loc de munca am o vechime de un am jumatate,dar am intrerupere de un an intre fostul loc de munca si actualul.cei de la CJAS mi-au spus ca trebuie sa platesc intreruperea altfel nu mi se aproba dosarul.ast raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 27 Aprilie 2010
Va referiti la concediu de maternitate sau cel de ingrijirea copilului pana la 2 ani?
ma refer la cel de ingrijire pana la 2 ani
Pentru a beneficia de indemnizatia pentru CIC, trebuie ca in ultimul an anterior datei nasterii copilului , timp de 12 luni, sa aveti realizate venituri profesioanale supuse impozitului pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua mirabela b mirabela b buna ziua am si eu o intrebare..sunt insarcinata in 7 luni la locul de munca actual am un an jumatate. VECHIME dar am o intrerupere intre fostul loc de munca ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca la insarcinate Gabriela_Simona Gabriela_Simona Buna seara Sunt angajata la o societate comerciala,am anuntat patronul firmei ca sunt insarcinata dupa care m~am trezit la cateva zile cu instiintare ca ... (vezi toată discuția)
Legea 66/2016 dani1190 dani1190 buna ziua.lucrez de 11 luni si urmeaza sa nasc.vreau sa stiu daca ma incadrez cu noua lege.fiindca dupa vechea lege trebuia sa am 12 luni lucrate din ultimul ... (vezi toată discuția)