avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SANATORIU PRIVAT
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SANATORIU PRIVAT

Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea intrebare:pot infiinta un sanatoriu de nevroze daca nu sunt medic?
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 14:46, 25 Aprilie 2010
ca proprietar al unei constructii cu acest scop, da... dar ca sa-l conduceti sau sa tratati... nu cred. Trebuie sa angajati personal de specialitate, autorizat.
Multumesc pentru raspuns.Evident ca nu vreau sa-l conduc si cu atat mai putin sa tratez.Important este sa autorizez si sa castig din exploatare.Asa ma gandeam si eu,sa angajez un medic care sa administreze si restul personalului de specialitate.Asa pot oare autoriza o astfel de unitate?
Cei care urmeaza sa va elibereze avizele sunt multi. primaria, urbanismul, directia de sanatate, mediu, inspectoratul pentru constructii... etc. trebuie sa luati legatura cu autoritatile , pe concret..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitarea avizului de mediu pentru executie usa la cladire existenta este un abuz cetateanul1 cetateanul1 Doresc sa amenajez o usa in locul ferestrei existente la o cladire si consider ca este nejustificata solicitarea avizului de mediu de catre urbanism si APM. ... (vezi toată discuția)
Ce licente,autorizatii,avize imi sunt necesare in cazul unei firme avind obiectul de activitate constructii? glo glo doresc sa mi infiintez o firma de constructii. as vrea sa stiu ce conditii trebuie sa mai indeplinesc dupa infiintarea srl.trebuie sa obtin anumite ... (vezi toată discuția)
Emiterea autorizatiilor de construire pentru teren in extravilan alina_natasa alina_natasa Buna ziua, puteti sa imi spuneti va rog, daca o primarie are birou de arhitect sef, respectiv urbanism, se poate emite Autorizatia de construire pentru un ... (vezi toată discuția)