avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

inm

testarea psihologica la admitere inm la ce interval de timp este de la data luarii grilelor?, cel putin aproximativ, este suficient timp pentru a invata in acest interval? care este nota de admitere?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: danik , utilizator 16:45, 25 Aprilie 2010
Nu trebuie sa invatati nimic...trebuie doar sa fiti zdravan....
credeti ca este suficient?
sa ma bazez pe acest lucru? am o colega care a picat anul trecut la psihologic, parea sanatoasa...cred eu, iar in februarie a intrat. NU o cunosc ca sa-i cer informatii despre cum sta treaba de aceea intreb si eu in lipsa de ocupatie intelectuala in momentul de fata
ms pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)
Pentru cei care au fost la testarea logica danik danik cat de accesibile sunt testele? sunt cu admis respins sau pe baza de note? se face o medie aritmetica cu nota de la testele grila? la ce interval de timp se ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)