avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

inm

cu riscul de a parea depasita de situatie, care este punctul de selectie al procurorilor fata de judecatori? se stabileste in urma admiterii la inm sau al absolvirii....cand? care sunt criteriile?
Cel mai recent răspuns: Marius2000 , utilizator 17:24, 25 Aprilie 2010
un singur criteriu: optiunea acestora cand depun dosarul de admitere in magistratura
multumesc d-le avocat pentru raspuns
din punct de vedere al duratei de promovare care optiune credeti ca este mai avantajoasa?, imi cer scuze de faptul ca nu sunt mai bine informata din acest punct de vedere la aceste intrebari relativ simple
la fel.. in aceeasi perioada de timp promoveaza ambele categorii de magistrati
danik a scris:

cu riscul de a parea depasita de situatie, care este punctul de selectie al procurorilor fata de judecatori? se stabileste in urma admiterii la inm sau al absolvirii....cand? care sunt criteriile?



daca vei fi admisa la inm, vei urma timp de doi ani cursurile acestui institut, iar dupa primul an vei opta pt judecatori sau procurori.
multa bafta si spor la-nvatat...
nu mi-o lua in nume de rau, dar incearca sa nu mai deschizi alt topic cu intrebari referitoare la acelasi subiect...
multumesc pentru raspuns si pentru incurajari
intrebarile le-am formulat deoarece nu am gasit un raspuns potrivit n-am avut alta intentie

Alte discuții în legătură

Informare - "specializare" procuror allecssis allecssis sunt eleva in cls a12a si as vrea sa urmez fac de drep..si ca specializare-procuror...as vrea sa stiu mai multe despre asta...sa stiu la ce sa ma astept . ... (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
De ce nu se respecta regulamentul de concurs pentru 15 noiembrie 2009 ? king_julian king_julian Se pare ca si in aceasta sesiune (la fel ca in celelalte) nu se respecta Regulamentul de concurs ! Mai precis, desi se precizeaza clar categoriile ce se pot ... (vezi toată discuția)