Buna la toata lumea, sunt nou pe acest forum si sincer cred ca cine l-a facut este genial, nu toti avem facultatea de drept pentru a cunoaste legea, mai ales cand ne sunt incalcate drepturile:( Eu sunt cuminte, necertat cu legea, insa ma doare ceva, am un frate, in urma cu aproximativ o luna, a condus o masina cu numere expirate, el avand permis de conducere, a fost oprit regulamentar, nu s-a opus in nici un fel, din ce am inteles, s-a incercat intimidarea lui, verbal doar, si a fost constrans ca sa ofere suma de 100 euro in schimbul permisului!In jur de ora 3:00 dimineata o masina de politie l-a adus acasa pe fratele meu, acesta a urcat sus, insa fara telefon mobil, care i-a fost retinut de catre cei doi agenti, fara motiv, mi-a spus ce s-a intamplat iar pentru suma de 100 de euro cei dori agenti vor trece cu vederea, apoi el a plecat, iar eu in urma lui am coborat si am adus injurii celor doi agenti, fapt care a degenerat conflictul!Prin urmare permisul i-a fost confiscat, fara sa ii se ofere vre-o explicatie plauzibila, am inteles ca s-a facut si dosar penal, dar nu din partea lor, ei nu au dorit sa vorbeasca cu familia mea, pe motiv ca le era teama de flagrant, nici in ziua de acum nu si-a recuperat permisul si nimeni nu a oferit nici o explicatie, de la acea sectie, nu spun ca fratele meu are vre-o vina, dar ma gandesc ca pentru astfel de lucru, nu trebuia sa ii fie retinut atat timp permisul, sau macar o explicatie plauzibila, legal, pot face ceva anume?Mentionez ca am un martor care a participat la toata fapta, dar dupa atat timp, nu prea cred eu:( Va multumesc frumos, sper ca am fost destul de specificat si nu am omis nimic din ce ar putea sa considerati important!O zi frumoasa si sper sa am un raspuns satisfacator:(
Cel mai recent răspuns:
Radu Gabrian , Mediator
03:07, 4 Mai 2010