Buna, da, este greu de demonstrat, pentru mine ca persoana fizica, insa interesant faptul ca pentru ei totul este usor, ei pot sa ma dea pe mine in judecata, vor avea castig de cauta, ca doar sunt politisti, insa cum ramane cu drepturile incalcate?Si cum sa ma dea pe mine in judecata pentru ultraj, ei cum dovedesc asta, mai presus de mine, si eu de ce nu pot dovedi fapta lor de coruptie, plus ca am un martor, asta nu inteleg, de ce ei sa aiba mai multa credibilitate?Nu aveau cum sa ma dea in judecata, dupa ce ei au cerut spaga, tot eu sunt de vina?Pentruca daca isi faceau meseria nu se ajungea aici, dar vad ca din cele spuse tot eu am de pierdut, iar ei prin nesimtirea lor, au de castigat, atunci traieasca coruptia, doar ca ei au voie sa faca orice, iar persoanele simple daca incalca putin legea, sunt aspru pedepsite, iar cei cu bani care si ucid in perimetrul unui accident, nu primesc nici macar amenda!Eu am cerut ajutor in sensul ca pentru a stopa astfel de nesimtiri, trebuie sa fie o masa sa se impotriveasca, insa dumneavoastra imi oferiti doar drumuri inchise, ca si cum este legal sa se ofere spaga si abuz, si tot eu sunt de vina, nu am ce sa le fac, asa o sa fie mereu coruptie, si ma gandesc ca ei erau simpli agenti, inseamna ca mai sus au scris pe legitimatii, "politisti corupti"...!Doberv, au facut dosar penal, este deja si trimis, pentru infractiunea de conducere pe drumuri publice cu numere expirate, mie nu aveau cum sa imi faca, ca erau la mine in fata blocului, la aproape un km de locul faptei, plus ca au retinut telefonul fratelui meu, apoi cand am coborat la ei, l-au returnat unui coleg al fratelui meu, asta miroase a frica, si au plecat incet din fata blocului fara sa spuna nimic, totusi ma gandesc ca ceva trebuie sa se faca, daca ei pot fara dovezi, sa demonstreze ceva, eu de ce nu pot?Daca am martor?Nu exista cuvantul meu, impotriva cuvantului lor?:(