Ma intereseaza daca cineva poate sa ma indrume referitor afacerea pe care inca o mai am;
Actionez in domeniul productiei de globulete din sticla pentru pomul de craciun executate manual;
Acest lucru presupune angajati calificati, bine platiti;
Problemele mele cele mai mari au generat din faptul ca cererile nu au fost niciodata continue, nu am livrat niciodata direct, ci prin comisionar si cred ca cel mai grav a fost faptul ca am avut incredere oarba in colaboratori, crezand ca in momente dificile voi fi sprijinit;
Cum probabil estimati, nu s-a intamplat asa;
In plus, fiind tot timpul in umbra, nimeni nu ma cunoaste ca si producator,atata vreme cat comisionarul si-a asumat toate drepturile asupra produselor pe care de fapt le achizitiona si le vindea mai departe;
Am tot incercat sa contactez diferite firme internationale din domeniu, dar raspunsurile nu sunt deloc multumitoare;
Problema este ca inca mai am posibilitati de a produce, dar nu am piata de desfacere;
Ma intereseaza daca cineva are cunostinte in domeniu, sau in orice alt domeniu pentru a putea adapta activitatea si pentru a nu pierde forta de munca;
Astept propuneri, idei, sfaturi, observatii...
Va rog sa ma contactati;
Cu stima, Alin.
Pfa si contributii
minu
Buna ziua. Am cateva intrebari:
Sunt tanar si am accesat fonduri europene pe agricultura si trebuie sa ma constitui ca PFA. Problema e ca productia inca nu ... (vezi toată discuția)