avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Posibilitati de colaborare - productie globuri ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Posibilitati de colaborare - productie globuri decorative

Ma intereseaza daca cineva poate sa ma indrume referitor afacerea pe care inca o mai am;
Actionez in domeniul productiei de globulete din sticla pentru pomul de craciun executate manual;
Acest lucru presupune angajati calificati, bine platiti;
Problemele mele cele mai mari au generat din faptul ca cererile nu au fost niciodata continue, nu am livrat niciodata direct, ci prin comisionar si cred ca cel mai grav a fost faptul ca am avut incredere oarba in colaboratori, crezand ca in momente dificile voi fi sprijinit;
Cum probabil estimati, nu s-a intamplat asa;
In plus, fiind tot timpul in umbra, nimeni nu ma cunoaste ca si producator,atata vreme cat comisionarul si-a asumat toate drepturile asupra produselor pe care de fapt le achizitiona si le vindea mai departe;
Am tot incercat sa contactez diferite firme internationale din domeniu, dar raspunsurile nu sunt deloc multumitoare;
Problema este ca inca mai am posibilitati de a produce, dar nu am piata de desfacere;
Ma intereseaza daca cineva are cunostinte in domeniu, sau in orice alt domeniu pentru a putea adapta activitatea si pentru a nu pierde forta de munca;
Astept propuneri, idei, sfaturi, observatii...
Va rog sa ma contactati;
Cu stima, Alin.

Alte discuții în legătură

Pfa si contributii minu minu Buna ziua. Am cateva intrebari: Sunt tanar si am accesat fonduri europene pe agricultura si trebuie sa ma constitui ca PFA. Problema e ca productia inca nu ... (vezi toată discuția)
Spațiul verde din fata blocului Annnna8789 Annnna8789 Bună seara! Locuiesc la parter la un bloc de 4 etaje iar vecinii s au apucat de plantat flori si copaci mii in fata geamului meu..chiar aproape de geam. ... (vezi toată discuția)
Angajații fură și îmi înșală clienții. care sunt pașii de urmat și riscurile pentru ei? ContSters365386 ContSters365386 Detin o mica afacere(bar).Recent,am fost sesizat de un angajat ca ceilalti doi angajati au un sistem de a face bani: Sticlele goale de suc si apa plata sunt ... (vezi toată discuția)