avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... colaborare simultana cu acelasi angajator :angajat si ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

colaborare simultana cu acelasi angajator :angajat si colaborator PFA se poate?

buna ziua,
am nevoie urgent(cat se poate) de un raspuns categoric si explicat daca se poate face acest tip de colaborare: si ca nagajat cu carte munca dar si ca ....colaborator PFA prestari servicii,motivat de reducerea cheltuielilor per angajat;
Va multumesc anticipat,

Cel mai recent răspuns: Ligia Tarcea , Avocat 10:59, 26 Aprilie 2010
Nu vad nicio problema, daca angajatorul doreste sa incheie un contractde colaborare cu dvs ca persoana fizica autorizata. Din cate stiu eu nu exista nico lege care sa interzica o astfel de situatie. Fiecare contract se va supune propriului regim juridic. CIM-ul , codului m-cii iar contractul de colaborare, codului civil si reglementarilor fiscale incidente.
da, se poate dar angajatul trebuie sa presteze o altfel de munca decat cea pentru care a fost angajat cu carte de munca, catre respectiva societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii Leordeanu Leordeanu Un contract de prestari servicii se poate incheia intre o persoano fizica privata si o persoana fizica autorizata(PFA) sau S.C ? Cine are obligatia de ... (vezi toată discuția)
Pfa / ii si contract de munca Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Buna :) In legatura cu cele expuse in articolul http://www.contractdemunca.ro/codul-muncii/articol?id=1124 , am si eu o intrebare: daca esti PFA / II si ai ... (vezi toată discuția)
Contributii contracte civile - cod civil aela aela Care sunt contributiile obligatorii de plata pentru contractele/conventiile civile incheiate in conformitate cu prevederile Codului Civil? Care sunt textele ... (vezi toată discuția)