avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... agentie imobiliara / intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

agentie imobiliara / intreprindere individuala

Buna ziua, daca vreau sa deschid o agentie imibiliara/ intreprindere individuala, aveti idee imi trebuie atestat de broker imobiliar? Am 12 ani in imobiliare dar...din pacate nu pot justifica deoarece acesti ani nu sunt si in cartea de munca.Daca am facultatea de management turistic si com, este ok?
Cel mai recent răspuns: Lolec , utilizator 14:13, 14 Iunie 2010
Da, puteti fi titularul unei intreprinderi individuale cu acest obiect de activitate intrucat aveti studii superioare, vechimea in munca intr-un anumit domeniu pentru care se solicita autorizarea este o conditie impusa persoanelor cu studii medii.
si ce vechime in munca trebuie sa ai ca agent imobiliar, cu studii medii, pentru autorizarea unei Intreprinderi individuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprinderea individuala/ agentie imobiliara gyuly_11 gyuly_11 Buna ziua, daca vreau sa deschid o agentie imibiliara/ intreprindere individuala, aveti idee imi trebuie atestat de broker imobiliar? Am 12 ani in imobiliare ... (vezi toată discuția)
Intrepridere familiala - locatie in alta localitate decat cea de domiciliu... alinutza9 alinutza9 Se poate infiinta o intreprindere familiala folosind o locatie inchiriata in alta localitate decit cea unde asociatii au domiciliul stabil?Multumesc. (vezi toată discuția)
Examen contabil autorizat lidiahatos lidiahatos Eu am terminat Facultate de Stiinte Economice (de stat). un an am fost incadrata economist pe cartea de munca si 3 ani "asistent de cercetare economist in ... (vezi toată discuția)