avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducerea fara permis in stare de ebrietate repetata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducerea fara permis in stare de ebrietate repetata

dupa o condamnare de 4 luni cu 2 ani suspendare(nu a facut puscarie),in cei 2 ani a mai fost prins de 2 ori conducand fara permis si in stare de ebrietate,in unul din cazuri fiind urmarit si de politie cativa km ,iar in altul accident fara victime d
eclarand ca i sa furat masina ulterior recunoscand ca el a condus .Va rog sa-mi spuneti care este minimul si maximul pedepsei
Ultima modificare: Luni, 26 Aprilie 2010
alberto77, utilizator
Cel mai recent răspuns: alberto77 , utilizator 12:46, 26 Aprilie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu suspendare tomi_mithos tomi_mithos in urma cu circa 5 ani,conducand un autoturism,neavand permis de conducere aflandu ma si in stare de ebrietate,am avut un accident,in urma procesului am fost ... (vezi toată discuția)
Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate ... regeleboss regeleboss Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate 0,97 aerul expirat ,fiind prima abatere,primul dosar penal ,la ce mă pot aștepta (vezi toată discuția)
Consum de alcool la volan busubogdan busubogdan Buna ziua, recent am fost prins conducand un autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice , mentionez ca am facut un accident , fara victime , in masina ... (vezi toată discuția)