avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... examen pentru permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

examen pentru permis

am facut o prostie mare si vreau sa stiu si eu dak se poate cand mai pot da si eu de permis dupa ce sau hotarat urmatoarele: { in baza art.87 alin.1 O.U.G. nr 195/2002 cu aplic.art 74 lit. c si art.76 lit. d cod penal ma condamna la 6 luni de inchisoare cu suspendare si conform cu art 82.cod penal stabileste un termen de incercare de 2 ani si 6 luni si in baza art.71 cod penal aplica inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prev.de art.64 lit. a teza a ii-a si lit. b cod penal
Mai puteti sustine un nou examen dupa trecerea unui an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare.
Sunteti sigur ca este vorba despre art. 64 lit a cod penal , nu cumva este vorba despre art 64 lit. c ? Pentru categ B veti putea sa sustineti examenul in termen de un an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare. Pentru categoriile care reprezinta exercitarea profesiei numai dupa ce vi se ridica interdictia de a exercita profesia de sofer profesionist .
Aceeasi OUG 195/2002 stabileste in cadrul art. 116 alin. 1 lit.b, necesitatea trecerii unui an de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti, pentru cazul descris de dvs.
in decizia care sa finalizat pe pe 30 ept 2009 imi sc k in baza art.71 cod penal aplica inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prev. de art.64 lit a teza a ii-a si lit b cod penal
in decizie imi sc k la 30 sept 2009 sa inkeiat procesul trebuie sa astept un an de la acea data?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost condamnat cu suspendare pentru refuz recoltare probe biologice, cand imi pot recupera permisul? xt4ssy xt4ssy In urma cu 2 luni am fost condamnat la 2 ani inchisoare cu suspendare pentru refuz recoltare probe biologice continutul hotararii judecatoresti fiind ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu aplicarea art. 81 cod penal - termen obtinere nou permis idaady idaady Solutie: În baza art. 178 alin. 1, 2 C. pen., cu aplicarea art. 3201 alin. 7 C.proc.pen., condamnă pe inculpatul ...................................., la ... (vezi toată discuția)
Va rog sa_mi explicati si mie ce inseamna?aduce sau nu anularea permisului? si dac da ce pe durata? mihaidutu84 mihaidutu84 Ora estimata: 08:30 Complet: C5 (fost C 2B) - penal Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În baza art. 85 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 privind ... (vezi toată discuția)