avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dobanda firmelor de recuperare creante?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dobanda firmelor de recuperare creante?

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am avut un credit de nevoi personale care a fost cesionat unei firme de recuperare.De pe forum am inteles ca la creanta cesionata nu se mai aplica dobanda, dar cu stupoare am constatat ca au niste dobanzi de neimaginat. As avea nevoie de un raspuns concret.
multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 13:49, 26 Aprilie 2010
Normal ca au dobanzi mari doar pentru acest gen de activitate s-au infiintat si autorizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare credit dupa infiintarea popririi valydrp valydrp Buna seara, Acum un an si jumatate a fost infiintata o poprire pe salariu , trimisa de un birou de executori judecatoresti, in baza unei hotarari ... (vezi toată discuția)
Dobanzi datorate dupa cesionare creanta (credit bancar) ? dalilaro2002 dalilaro2002 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la modul de calcul al dobanzii pentru un contract de credit bancar, dupa ce a fost cesionat catre o ... (vezi toată discuția)
Credite de nevoi personale neplătite - ce variante am? ContSters367628 ContSters367628 Bună ziua, Acu vreo 3 ani am accesat 2 credite de nevoi personale de valori destul de mari, Am plătit ratele in primul an dar din al doilea nu am mai ... (vezi toată discuția)