avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Verificare firma din afara tarii
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Verificare firma din afara tarii

Buna ziua ,

Mi s-a propus o colaboare part time cu firma West Union .
As dori sa stiu cum ii pot verifica daca sunt ok , ca si companie?
Va multumesc !
Ultima modificare: Luni, 26 Aprilie 2010
Alexandra Rozalia Micu , Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 15:42, 26 Aprilie 2010
incercati internetul. Daca nu va convine va adresati unei societati specializate ( o gramada de bani) ex:COFACE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oportunitati de angajare - adevarate sau fictive? Dorin_Iulian Dorin_Iulian Buna ziua! Am primit pe mail , in casuta spam urmatorul mesaj : \\"Eu Către Eu Iun 1 la 5:23 PM Buna ziua! Noua ne-a placut CV-ul dvs si am hotarat ca ... (vezi toată discuția)
Societate de brokeri mare (...) au facut 850 milioane rol sa dispara din contul meu !!! cum ii recuperez? serios & urgent charisma charisma Societate de brokeri mare (...) au facut 850 milioane rol sa dispara din contul meu !!! Cum ii recuperez? Am cont SSIF pentru a tranzactiona pe bursa de ... (vezi toată discuția)
Țeapă prin western union. cum e posibil ca banii pe care mi i-am trimis să fie ridicați de altcineva? Viorel65 Viorel65 Cum pot recupera banii? Am vrut sa cumpăr o mașina , am virat 3000 de € prin Western Union cu ridicare in Germania tot de mine! Cum e posibil ca ... (vezi toată discuția)