avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare bunuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare bunuri

Buna ziua,

Va rog foarte mult sa imi dati o solutie la o problema care o am.
In prezent sunt intr-o actiune de divort intentata de mine sotiei. Detinem un apartament in comun luat cu credit ipotecar dar la care nu a contribuit deloc. Ea este coproprietar la acest apartament. Din pacate nu contribuie la nimic si imi adreseaza numai injurii si ma provoaca de fiecare data astfel incat viata cu ea e un cosmar. :( Mobila care o avem este luata pe numele mamei ei.

Va rog sa-mi spuneti daca pot sa ii dau mobila afara avand in vedere ca nu e pe numele ei nimic, in afara de apartament unde este coproprietara. Vreau sa-si ia mobila acasa si nu stiu daca pot sa i-o dau afara, chiar daca asta inseamna ca nu mai ramane nimic in imobil. Nu o mai suport. Poate sa faca plangere pentru acest lucru? Care sunt riscurile care le implica?

Rog raspuns. Multumesc anticipat!
Adrian
Cel mai recent răspuns: infoadrian , utilizator 15:33, 5 Martie 2007
Nu e recomandat sa faceti acest lucru....
Ar fi trebuit sa porniti si partajul.
Daca tineti neaparat sa-i dati bunurile, notificati-o printr-un executor sa si le ia; mentionati-i ca, in caz contrar i le veti depozita, in bune conditii, in lat loc. Nu i le aruncati afara; nu incep sa v aspun de ce, pentru ca nu as mai termina:)

Daca sotia nu contribuie cu nimic, atunci cand platiti creditul, spuneti-i casierei sa scrie toata suma pe numele dvs. Asat va va ajuta la partaj;)
Multumesc pentru raspuns.

De curiozitate, orientativ, ce ar putea sa se intample daca ii dau lucrurile afara (sunt lucruri pe care nu are factura pe numele ei, mobila luata pe numele mamei sale).

Cred ca o sa fac la urmatoarea infatisare care v-a fi pe 28 martie :(( o plangere pentru a o evacua. Eu nu mai suport sa stau cu ea mai ales ca nu doarme acasa. Doarme in alta parte si am vazut ca are si pe altcineva.

Eu i-am si inregistrat cateva convorbiri pe messenger. Pot sa le folosesc la tribunal? Chitantele sunt platite de mine si semnate de mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare bunuri infoadrian infoadrian Buna ziua, Va rog foarte mult sa imi dati o solutie la o problema care o am. In prezent sunt intr-o actiune de divort intentata de mine sotiei. Detinem un ... (vezi toată discuția)
Soțul nu vrea să mă lase în apartamentul luat cu credit chiar dacă el nu plătește deloc, iar eu locuiesc cu copiii la mama. cum pot rezolva problema la partaj? Cata 86 Cata 86 Buna seara. Am doi copii minori și un credit cu prima casa luat doar pe numele meu fără garant si nu pot ajunge la o înțelegere cu soțul deoarece are ... (vezi toată discuția)
Concubina sotului in apartamentul familiei Pribeag Pribeag Sora mea : Coproprietara(75%) cu sotul (25%, a apartamentului de 3 camere(prin donatie din partea mea); au trei copii majori, (peste 21 ani, salariati); sora ... (vezi toată discuția)