avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare bunuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare bunuri

Buna ziua,

Va rog foarte mult sa imi dati o solutie la o problema care o am.
In prezent sunt intr-o actiune de divort intentata de mine sotiei. Detinem un apartament in comun luat cu credit ipotecar dar la care nu a contribuit deloc. Ea este coproprietar la acest apartament. Din pacate nu contribuie la nimic si imi adreseaza numai injurii si ma provoaca de fiecare data astfel incat viata cu ea e un cosmar. :( Mobila care o avem este luata pe numele mamei ei.

Va rog sa-mi spuneti daca pot sa ii dau mobila afara avand in vedere ca nu e pe numele ei nimic, in afara de apartament unde este coproprietara. Vreau sa-si ia mobila acasa si nu stiu daca pot sa i-o dau afara, chiar daca asta inseamna ca nu mai ramane nimic in imobil. Nu o mai suport. Poate sa faca plangere pentru acest lucru? Care sunt riscurile care le implica?

Rog raspuns. Multumesc anticipat!
Adrian
pai da' am facut si print screen la unele mesaje.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare bunuri infoadrian infoadrian Buna ziua, Va rog foarte mult sa imi dati o solutie la o problema care o am. In prezent sunt intr-o actiune de divort intentata de mine sotiei. Detinem un ... (vezi toată discuția)
Ajutor (violenta domestica) sergiux3m sergiux3m Numele Meu este sergiu am 22 de ani si sunt din tulcea....poate nu are relevanta.......de ceva timp adica de vreo 6-7 ani viatza mea si a celorlanta 2 surori ... (vezi toată discuția)
Evacuare sot din domiciliu pamfila pamfila sotia fratelui meu vrea sa divorteze si a introdus cerere de divort. Au doi copii , apartamentul in care locuim este al fratelui mostenit de la parintii ... (vezi toată discuția)