avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Preschimbare termen de judecata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Preschimbare termen de judecata

Pe data de 23 aprilie am depus la Judecatorie cererea de divort prin acordul partilor. Deoarece termenul de judecata ce ne-a fost alocat este foarte indepartat (Septembrie), am facut in aceeasi zi, la o ora distanta, o cerere de preschimbare a termenului, cu motive, cred eu… temeinice. Cum vom putea afla daca aceasta cerere de preschimbare a termenului a fost aprobata sau respinsa?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 26 Aprilie 2010
York, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:56, 27 Aprilie 2010
poti intra pe portalul instantelor www.just.ro, judecatoria unde ai depus-o daca stii nr dosar treci nr daca nu numele partii.
Daca se admite cererea vei fi citat inaintea vacantei judecatoresti pentru prima prima infatisare
Multumesc mult pentru raspuns. Am intrat deja pe site-ul respectiv si deocamdata la dosar apare tot termenul alocat prima oara (cel din Septembrie). De asta mi-era teama sa nu cumva sa ratez vreo infatisare... pentru ca nu stiu nici in cat timp se proceseaza aceste cereri de preschimbare.
AR TREBUI SA VA CITEZE SI PENTRU PRESCHIMBARE TERMEN...
Dar daca ati depus cererea in aceeasi zi, nu vad sanse reale de admitere.
Mai ales ca e un divort, nu vreo cerere urgenta, asa incat... sunt curioasa ce motive ati aratat.

Succes, tineti-ne la curent!
cred ca preschimbarea se judeca in aceeasi zi cu divortul=D>
Pai situatia este un pic complicata ... Noi suntem despartiti de 3 ani dar nu am intentant divort deoarece sotul a fost mai mult plecat in strainatate. In acesti 3 ani fiecare si-a vazut de viata lui si acum sunt insarcinata (bineinteles cu altcineva). Copilul ar trebui sa se nasca chiar in luna septembrie, iar pana atunci am vrea sa fim deja divortati, sa nu apara alte complicatii.

Nici nu mi-am imaginat ca se poate da asa un termen indepartat la divort prin acordul partilor... :(

Alte discuții în legătură

Nume tata biologic in certificat nastere maya2009cu maya2009cu buna, Ma confrunt cu o problema putin mai delicata, si as avea nevoie de sfatul dvs. SItuatia pe scurt e urmatoarea : am depus impreuna cu sotul actele pt ... (vezi toată discuția)
Divort care nu se mai termina si copil nascut in afara casatoriei ContSters213170 ContSters213170 Sunt casatorita din 2004 cu un cetatean strain, sotul meu a parasit tara in 2006, iar in 2008 am inceput divortul care dureaza pana in ziua de azi. Nu mi-am ... (vezi toată discuția)
Divortul si inregistrarea certificatului de nastere al copilului ionutdumitrascu ionutdumitrascu prietena mea este casatorita cu altcineva ,acum este insarcinata , intrebarea mea este ,care sunt sansele ca, copilul sa fie trecut pe numele meu , ea acum 2 ... (vezi toată discuția)