avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Am avut domiciliul in Austria ,am divortat fetita este la mine m-am stabilit in Romänia ,mai pot sä iau banii de copii si bani de karenz de la statul Austriac sau trebuie sä anunt schimbarea de domiciliu. Vä multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: julio , utilizator 22:41, 26 Aprilie 2010
obligatoriu trebuie anuntata schimbarea domiciliului
si sa va inregistrati in RO sa incasati putinii bani care sunt acordati cu titlu de alocatie
opinia mea este ca, daca aveti domiciliul stabilit in austria, aveti posibilitatea intre a va mentine domiciliul acolo si stabili resedinta in ro.. asta prsupune ca dvs sa va duceti periodic in austria
numai cä eu am obtinut drepturile dupä fostul si am locuit la el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara, tatal cetatean austriac Madalina3 Madalina3 Buna ziua! As dori cateva sfaturi,raspunsuri daca se poate.Am avut o relatie cu un cetatean austriac relatie din care a rezultat un baietel,care are varsta de ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva MariaCamy MariaCamy Buna ziua! Sunt Carmen am 30 de ani. In urma cu un an si 8 luni am fugit de la domiciliul unde am locuit cu fostul concubin cu care am si fetita care are 3 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt o mama divortata cu un copil minor de 10 ani, fostul ... Viodar Viodar Buna ziua , sunt o mama divortata cu un copil minor de 10 ani,fostul meu sot primeste alocatie in Austria, unde lucreaza, dar si-o isuseste el( mentionez ca ... (vezi toată discuția)