Buna ziua! Sunt Carmen am 30 de ani. In urma cu un an si 8 luni am fugit de la domiciliul unde am locuit cu fostul concubin cu care am si fetita care are 3 anisori acum. Am luat fetita cu mine si am lasat'o la Mama mea eu venind in Austria. El a luat'o de la Mama. Am fugit de acasa din cauza agresivitatii lui si a consumului exagerat de alcool. Pana in momentul deschiderii procesului i'am trimis banii pt fetita doar ca erau mai mult folositi pt alcool si tigari. In instanta eu am solicitat custodia exclusiva pt ca vreau sa iau fetita la mine in Austria aici avand un loc de munca stabil domiciliul si conditii bune pt ai asigura tot ce are nevoie. Am incercat sa ajung cu el la o intelegere dar fiind mai tot timpul beat nu se poate. Ce sanse credeti ca as avea sa obtin custodia exclusiva? Sau sa Pot sa o iau la mine?
Buna ziua,
Ca sa obtineti exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti sunt sanse putine.
Solicitati stabilirea domiciliului minorei la dumneavoastra si solicitati de la instanta sa pronunte o sentinta care sa inlocuiasca acordul lui pentru a lua copilul peste granita.