avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca cu timp partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca cu timp partial

Buna ziua!
Am incercat sa inregistrez la ITM un contract de munca cu timp partial(2 ore/zi, 5 zile pe saptamana) si mi-au spus ca nu se poate daca mai lucreaza si in alta parte cu norma intreaga(8 ore/zi, 40 ore/saptamana). Ca alternativa au spus sa inreg cu 1 ora/zi sau 2 ore/zi, 4 zile pe saptamana. Va rog sa-mi spuneti cat de legal este acest aspect?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 26 Aprilie 2010
Trimite-ti actele cu posta confirmare de primire sa vedeti ce va va raspunde itm-ul
Nu este legal acest aspect ... se poate inregistra un c.i.m. cu timp partial de 2 ore/zi si 10 ore/sapt (5 zile).
Sesizati Inspectia Muncii , insa inainte de aceasta luati in scris refuzul ITM-ului local de a va inregistra acel c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca... beaurevers beaurevers Buna ziua, am si eu doua probleme cu Contractul individual de munca care a fost inregistrat din data de 01-09-2006...1. la durata muncii este scris 2 ore pe zi ... (vezi toată discuția)
Cim dali_c dali_c Buna ziua, Patronul vrea sa angajeze o persoana care sa lucreze in prima sapt. luni, miercuri, vineri, a doua, marti, joi,sambata, si tot asa, cu un salariu ... (vezi toată discuția)
Timp de odihnă eliza100 eliza100 Buna seara Fiul meu se află in următoarea situatie Este angajat in funcția de casier la Mega Image. Din luna aprilie 2017 este discriminat de sefa de ... (vezi toată discuția)