avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot sa-mi recuperez cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot sa-mi recuperez cartea de munca

Buna ziua,

Din decembrie am cerut cartea de munca de la patronul unde am lucrat si tot imi zice ca n-a avut timp, ca o sa o ia si alte chestii.
Intre timp m=am anagajat in alta parte si am nevoie de ea.

Exista vro posibilitate sa-l fortez ? (reclamatie sau altceva ... )

Multumesc
Cel mai recent răspuns: u_ella , utilizator 16:36, 5 Martie 2007
se poate face o sesizare la ITM-ul de care apartine firma unde ati lucrat.
normal,mai dureaza pana ce itm-ul certifica datele inscrise in carnet.poate nu e din vina angajatorului ci vina celui de la personal ca nu a dus-o sau ca nu a luat-o de la itm.poti face in scris o solicitare si trimite-o cu posta,recomandata,sa fii sigur ca ai ceva la mana ca ai trimis-o.si dupa 15 zile mai incearca sa te duci inca o data la angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul refuza sa imi elibereze cartea de munca ! Ddaniel2008 Ddaniel2008 salut , cum am mia scris pe acest forum am avut unele probleme cu angajatorul , acum mi-am luat inima in dinti si am demisionat din functie . dupa mai ... (vezi toată discuția)
Patronii mi- au inchis cartea demunca precum mi as fi dat demisia in schimb eu nu am stiut nimik recompensa recompensa Patronii mi au inchis cartea de munca precum ca eu mi am dat demisia din luna februarie 2010 …insa eu nu am stut de acest lucru nimic pana acum cateva ... (vezi toată discuția)
Problema cu angajatorul ContSters205948 ContSters205948 AM primit un raspuns de la ITM ca am facut o sesizare prin E-MAIL,dar angajatorul vrea sa ma dea afara si mia zis sa ii demostrez ca nu sint eu.TRIMIT prin ... (vezi toată discuția)