Patronii mi au inchis cartea de munca precum ca eu mi am dat demisia din luna februarie 2010 …insa eu nu am stut de acest lucru nimic pana acum cateva zile cand m am interesat la itm …precizez ca inca lucrez la acelasi patron ce e de facut :((?
Trebuie sa actionati in judecata patronul pentru a-l obliga sa faca corecturile in carnetul de munca. Veti depune o contestatie la tribunalul de pe raza dvs de domiciliu, sectia litigii de munca, actiune scutita de taxe.
In paralel, puteti sa faceti reclamatie la ITM, ptr ca dvs acum lucrati "la negru"
Da dar din moment ce el nici macar nu mi a spus de acest lucru ma gandesc ca daca o sa il actionez in instanta doar pt a face corectura ma va da afara si imi e frica sa nu imi faca probleme. Se pot cere daune de pe asa ceva...dar daca vine itm ul in control eu nu iau amenda ?
nu am incredere in el dar nu vreau sa imi faca probleme si nici sa ma scoata lipsa...si cel putin din chestia asta vreau sa am si eu un castig dupa ce ca si a batut joc de mine si nici demnitatea de a mi spune in fata nu a avuto
Despre angajatori
SorinelGL
buna ziua, as dori sa stiu si eu ce as putea sa fac intr-un caz care a patit-o sotia mea. A dorit sa isi schimbe locul de munca a gasit un anunt ca angajeaza ... (vezi toată discuția)