avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... patronii mi- au inchis cartea demunca precum mi as fi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

patronii mi- au inchis cartea demunca precum mi as fi dat demisia in schimb eu nu am stiut nimik

Patronii mi au inchis cartea de munca precum ca eu mi am dat demisia din luna februarie 2010 …insa eu nu am stut de acest lucru nimic pana acum cateva zile cand m am interesat la itm …precizez ca inca lucrez la acelasi patron ce e de facut :((?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 12 Aprilie 2010
Ca sa aveti castig de cauza in instanta trebuie sa dovediti ca nu ati depus nicio cerere dec demisie si ca in continuare lucrati la acel patron ... v-ar ajuta mult o sesizare catre ITM care sa constate ca dvs lucrati fara c.i.m. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre angajatori SorinelGL SorinelGL buna ziua, as dori sa stiu si eu ce as putea sa fac intr-un caz care a patit-o sotia mea. A dorit sa isi schimbe locul de munca a gasit un anunt ca angajeaza ... (vezi toată discuția)
Nevoie urgenta de un sfat ! mariusalexandru92 mariusalexandru92 Buna ziua , Am lucrat timp de 2 ani la o companie . Fiind cunostinte (locuiam in zona) , la inceputul colaborarii am rugat patronul sa imi inmaneze contractul ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva - falsa acuzatie de furt mariamirabela1986 mariamirabela1986 Buna. pana acum 3 zile am lucrat ca barman. In data de 5 .03 .2013 am primit un telefon de la administratoarea firmei prin care eram acuzata de furt. In ... (vezi toată discuția)