Buna. pana acum 3 zile am lucrat ca barman. In data de 5 .03 .2013 am primit un telefon de la administratoarea firmei prin care eram acuzata de furt. In localul in care lucram exista camere de filmat deci acest lucru poate fi demonstrat foarte usor ca fiind neadevarat.Cel mai rau e ca intreaga discutie a avut loc in timp ce in local se aflau si clienti. Deci in cele din urma mi sa spus la telefon ca nu mai are rost sa mai merg la servici si ca o sa ia seful legatura cu mine. Ieri am sunat sa vad ce se intampla deoarece nu a luat nimeni legatura cu mine si mi sa spus din nou ca o sa ia seful legatura cu mine pentru a completa cererea de demisie.
Dvs. aveti obligatia sa va prezentati in continuare la locul de munca, altfel puteti fi pontat nemotivat si riscati sa fiti cercetat disciplinar pentru absentare nemotivata de la locul de munca. In urma cercetarii, se poate lua inclusiv masura desfacerii disciplinare a c.i.m.
Nu semnati nicio demisie. Pe langa faptul ca demisia trebuie sa v-o dati dvs., pierdeti si dreptul la somaj.
Daca angajatorul refuza sa va mai primeasca in unitate, sesizati ITM-ul.
Nu ma pot prezenta la locul de munca. Nu ma mai primeste. Miau zis la telefon sa nu mai vin si ca ne intalnim sa semnez demisia. In locul meu este deja o alta persoana. La aceasta firma se fac angajari chiar acum, deci nu se pune problema de reducere de personal. Sa fac plangere la I.T.M?
ce as putea face? tribunalul ar fi o solutie. mau lasat fara loc de munca abuziv. am rate la apartament. imi pierd casa. nustiu ce sa ma fac.......e greu sa gasesti un loc de munca in ziua de azi......:(((((((
Demisie fortata
pufosu76
Buna seara.Va scriu in calitate de angajat la unul din magazinele mari de retail din Bucuresti.Magazinul este deschis de cateva luni si deja din cate ... (vezi toată discuția)