avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ordonanta de urgenta - intrare in vigoare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ordonanta de urgenta - intrare in vigoare

Buna ziua,
Stie cineva de cand intra in vigoare actul nr 34 din 12 aprilie 2010.
publicat in monitorul oficial nr 0234 din 13 aprilie 2010. Ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru intarirea controlului in scopul combaterii transporturilor ilicite de marfuri si persoane?

Am cautat pe google si nu am gasit nimic despre asta.

Va multumesc anticipat.

Sper ca am postat unde trebuie, daca nu rog un moderator sa mute mesajul meu ...

Mihai
Ultima modificare: Luni, 26 Aprilie 2010
iahim87, utilizator
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 08:28, 27 Aprilie 2010
Intra in vigoare de la publicarea in Monitorul Oficial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug nr. 34/2010 DorelG DorelG De cand intra in vigoare OUG nr. 34 din 12 aprilie 2010 publicata in Monitorul Oficial nr.0234 din 13 aprilie 2010, privind unele masuri pentru intarirea ... (vezi toată discuția)
Exista modificari recente la legea taximetriei? ContSters131244 ContSters131244 a aprut vreo modificare a legii 38/2003 modif prin legea 265/2007? privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere (vezi toată discuția)
Bună ziua! mi-am făcut un cv cu ajutorul unui site (deși puteam ... popikaoana1 popikaoana1 Bună ziua! Mi-am făcut un cv cu ajutorul unui site (deși puteam să fac asta și in Word, dar dacă tot a apărut la sugestii pe Google și părea gratuit, ... (vezi toată discuția)