avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii la banca

Buna ziua fratele meu are o daorie la bancpos de 4500 ron luata de pe un card de cumparaturi.El nu se afla in tara deocamdata dar mia venit astazi o scrisoara ca daca nu plateste datoria in termen de 24 de ore se vor pune in sechestru bunurile lui si a tertilor.As vrea sa stiu daca ei pot sa imi iei bunurile mele atata vreme cat el nu detine nici un bun iar apartamentul este pe numele tatalui.sunt disperata nu stiu ce sa fac va rog sa ma ajutati:">
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 08:03, 27 Aprilie 2010
Daca nu ati semnat ca girant , nu pot executa bunurile altei persoane decat cea datornica. Deocamdata ati primit doar o notificare.....si ...in mod normal trebuia sa o primeasca fratele dvs , nu dvs. De multe ori bancile emit astfel de notificari pentru a speria datornicii si...datorita lipsei de cunoastere a regulilor privind recuperea creantelor...cel datornic plateste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face executare silita asupra bunurilor mobile chear daca sunt detinue de terti??? byanca19 byanca19 Buna ziua fratele meu are o daorie la bancpos de 4500 ron luata de pe un card de cumparaturi.El nu se afla in tara deocamdata dar mia venit astazi o ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca fiul meu a facut credite si a plecat din tara? antecume antecume Buna ziua, Unul dintre fiii mei a contractat mai multe credite: doua credite de nevoi personale fara garantie si o descoperire de card. El e plecat in ... (vezi toată discuția)
Somatie plata orange Mariuz222 Mariuz222 Buna, fratele meu a luat 2 telefoane mobile pe baza de contract cu abonament in 2012 de la Orange, pentru ca nu a platit facturile, si nu stiu la ce numere a ... (vezi toată discuția)