avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

Sunt administratorul unei societati comerciale, care din pacate, din cauza crizei economice a acumulat ceva datorii la bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale. Sunt si asociat alaturi de inca doua persoare. Pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului?
Are rost sa depun dosarul?

Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2010
alxand, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 21:39, 26 Aprilie 2010
vedeti ca numai de contabilitate nu e intrebarea asta:D.Beneficiati numai daca ati realizat venituri impozabile timp de 12 luni consecutiv inainte de nasterea copilului.Daca nu ati fost angajat sau ati prestat vre-o munca asimilata supusa impozitului pe venit asimilat veniturilor salariale , din pacate nu beneficaiti...poate reusiti sa va reglati situatia..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului! roxana.elena roxana.elena Va rog sa ma ajutati, am ramas insarcinata dupa o luna de la angajare ,pana la acest moment am tot avut intreruperi pe cartea de munca din cauza crizei si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt cresterea copilului 2012 vaduva-molotimflorin vaduva-molotimflorin PANA LA DATA DE 03.11.2011. AM BENEFICIAT DE INDEMNIZATIE PENTRU CRESTEREA COPILULUI. PANA PE DATA DE 04.12.2011 AM LUCRAT , AFLANDU-MA IN PREAVIZ. DIN DATA DE ... (vezi toată discuția)
Mai beneficiaza o gravida de indemnizatie crestere copil, daca angajatorul nu plateste contributiile la stat? ContSters69724 ContSters69724 Destul de nelamuritoare problema unei gravide angajata cu forme legale, al carei patron nu a platit contributiile la stat, desi s-au depus toate ... (vezi toată discuția)